Ork

Nu är det endast 233 dagar o ca 2,5h kvar så smäller det. Känner att vi borde ta tag i lite mer av förberedelserna, tillika som det känns som om det ännu är ganska länge kvar. 

Det har varit en ganska utmattande höst, så man har inte haft så mkt extra energi. 

Roligt, men också tufft att byta arbetsuppgifter, en trotsig 2åring och Linus utredning hos barnpsykiatrin. Det har sugit musten ur mig ordentligt.

Ett lugn jullov kan man knappast kalla det heller. Man märker direkt att rutinerna inte är detsamma. Trots att vi följer dagsrutiner strikt. För det behöver Linus. Så är det ändå inte samma då det inte är skola. Dagarna är annorlunda. Det kan vi inte hjälpa. 

Men på något sätt orkar man ändå ta sig igenom alla dagar. Och orkar stiga upp på morgonen. Vi jobbar på och ger aldrig upp. Vi ska bli de experter som Linus behöver. Har och håller på läsa en hel del och "forska". Men en lång väg är det att gå. Önskar bara alla fick upp ögonen..

Det som ger mig ork och energi är inte en god natts sömn.. utan en stund på gymmet.


En stund som är min.  Jag får lyssna på bra musik och svettas. Jag tränar inte för att bli en sticka..  jag tränar för att må bra. Både för kroppens och knoppens del. För träning stärker inte bara kroppen, utan knoppen precis lika mkt.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ohälsosamt förhållande

Vem bryr sig

Illamående